alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vattentäta vandringsskor

 
[89]
1 / 2
Sida:av 2

Vattentäta vandringsskor

Du hittar allt du behöver i adidas skokollektion. Med adidas skor är du ständigt först med de senaste trenderna. Hitta din perfekta passform. I vandringsskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa vattentäta vandringsskor kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – vattentäta vandringsskor från adidas

Våra vandringsskor innehåller även mockaläder, syntetläder och textil. När du ger dig ut är du förberedd för alla typer av väder med vattentät utrustning.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med vandringsskor från märken som TERREX. Funktionell design och funktion som du kan räkna med oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som STEALTH, PRIMALOFT och GORE-TEX i verkliga förhållanden. Vi har analyserat och dragit slutsatser utifrån atletdata som sammanställts under ett antal år och använde dem när vi utvecklade adidas 4D-mellansula. Den unika nätstrukturen ger foten en väl balanserad kombination av stöd och optimal stötabsorbering. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin utvecklat och det innebär maxad kraft steg efter steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning är någonsin tidigare för att ge maxad kraft steg efter steg. Mellansulan med BOUNCE är flexibel och absorberar stötar så att du kan prestera på topp. Ju mer energi du använder, desto mer får du tillbaka! De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världens scener – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Du hittar vandringsskor i kollektionerna RDY, TERREX Free Hiker och Clima. Skor handlar om mer än stil. I slutändan är det våra fötter som bär oss, dag ut och dag in. Därför lägger vi stor vikt vid att skor från adidas kombinerar både stil och komfort. Vi erbjuder vandringsskor i grått, lila, svart och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Våra skor lämpar sig för terränger. Vattentäta vandringsskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.