alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Black Friday: Byxrea

 
[218]
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants (Plus Size)
Adicolor Essentials Fleece Joggers
Essentials Fleece 3-Stripes Pants
Designed 2 Move 3-Stripes Tights
adidas Essentials Tights
adidas Essentials 3-Stripes Pants
Primegreen Full-Length Pants
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
Designed 2 Move Tights
Essentials Linear Tights
Tiro Byxor
Adicolor Track Pants
Relaxed Boyfriend Primeblue Pants (Plus Size)
Essentials Linear Tights
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
Adicolor Classics Adibreak Track Pants (Plus Size)
Adicolor Classics 3-Stripes Cargo Pants
Tiro 19 French Terry Pants
Adicolor Nylon Track Pants
Tiro 19 Training Pants
Tiro Byxor
Essentials 3-Stripes Tapered Open Hem Pants
Running 3-Stripes Tights
Adicolor Classics 3-Stripes Tights
Adicolor Track Pants
adidas 2000 Luxe Open Hem Track Pants
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
HER Studio London Tights
adidas SPRT Shark Woven Track Pants
Must Haves 3-Stripes Pants
LOUNGEWEAR Trefoil Tights
adidas Sportswear Future Icons Winterized Pants
adidas SPRT Shark Woven Track Pants
adidas 2000 Luxe Open Hem Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Track Pants
Adicolor Classics Adibreak Track Pants (Plus Size)
City Base Pants
Adicolor Joggers
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants (Plus Size)
BX-20 Pants
Marimekko Cuffed Woven Track Pants (Plus Size)
adidas 2000 Luxe Open Hem Track Pants
1 / 5
Sida:av 5

Prestera på topp med Black Friday: byxrea

Med adidas träningskläder kan du alltid träna i full komfort tack vare genomtänkt design och högkvalitativa material. adidas har tagit fram en mängd olika träningsplagg som passar för olika typer av träningsformer och aktiviteter. Bland adidas Black Friday: byxrea hittar du erbjudanden för olika typer av träningsbyxor. Här hittar du både plagg för uppvärmningen och intensiv träning. Välj material och plagg bland Black Friday: byx-outlet som passar för just din träning för att få ut så mycket som möjligt av dina pass. 

Högteknologiska material i Black Friday: byx-outlet

I adidas Black Friday: byx-outlet hittar du en mängd olika byxor. Här finns högfunktionella material som låter dig hålla dig bekväm under hela passet. Bland annat hittar du byxor i svett- och fuktavledande material som gör att du slipper känna dig varm och svettig under träningen. Med ventilerande paneler i mesh får du byxor med extra svalka medan en snabbtorkande yta gör att du slipper oroa dig för svettfläckar på kläderna. Bland adidas Black Friday: byxrea hittar du både slimmade snitt och vid passform. Välj ett par byxor med raka ben för att kunna använda som överdragsbyxor och enkelt dra på och av över skorna. För intensiv träning då du behöver fart och rörelsefrihet hittar du slimmad passform med muddar längst ner på benen för att byxorna ska sitta på plats.

Snygg träningsstil med välkänd design

Bland adidas Black Friday: byxrea hittar du välkända designinslag som kontrasterande adidas 3-Stripes längs med byxbenen. Välj bland minimalistiska svarta och vita designlösningar eller piffiga färger i neon och pastell. Du hittar även trendiga mönster och färgkombinationer i kollektionen. Matcha dina träningsbyxor med adidas trackjackor eller träningstoppar för att vara redo för träningen från topp till tå. Satsa på matchande set för en enhetlig look eller mixa och matcha med olika färger och mönster för en mer eklektisk stil.