alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Träningstights för dam

 
[247]
1 / 6
Sida:av 6

Optimera dina rörelser med Black Friday: träningstights för damer på rea

För adidas har rörelsefrihet och komfort alltid varit viktigt för designen av träningskläder. Att hålla dig bekväm under träningen gör att du kan prestera bättre och inte distraheras av störningsmoment som skavande plagg eller en svettig känsla. I adidas kollektioner hittar du plagg i högkvalitativa material som använder den allra senaste teknologin. Bland annat hittar du ett stort sortiment av träningstights i olika modeller. Bland Black Friday: träningstights för damer på rea kan du hitta en mängd olika variationer på detta grundläggande basplagg. Välj bland arkivinspirerade stilar och moderna färgkombinationer för en fräsch stil till träningspasset.

Black Friday: träningstights för damer till outlet-priser

Här hittar du bekväma Black Friday: träningstights för damer till outlet-priser. Med material som leder bort fukt och svett från huden kan du hålla dig sval och torr under svettiga pass, något som annars kan distrahera dig från din träning och dina mål. Med tights som sitter säkert på plats under hela passet kan du med säkerhet klara av även avancerade rörelser utan att behöva justera dina plagg och tappa fokus. Platta sömmar på adidas tights gör att du slipper skav och friktion som även detta är ett vanligt störningsmoment. För extra stöd hittar du erbjudanden på tights med kompressionspassform. Dessa stabiliserar musklerna genom att minska muskelvibrationer och detta gör att du kan fokusera ännu bättre på dina rörelser.

Mixa och matcha med snygga stilar på träningstights

Bland Black Friday: träningstights för damer på rea hittar du allt ifrån klassiska svarta tights till färgglada plagg och mönstrade modeller. I kollektionen av tights hittar du välkända designinslag som adidas 3-Stripes i kontrasterande färg längs med benen samt Trefoil-loggan på framsidan. Matcha dina träningstights med adidas träningstoppar och träningsjackor för att vara helt redo för dina pass i full komfort.