alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: Damväskor

 
[298]
Black Friday. Nyheter
Storlek
Pris
65 kr - 1 200 kr
651200
1 / 7
Sida:av 7

Black Friday damväskor gör livet mer praktiskt

Något som vi många saknar när det kommer till speciellt snygga kjolar och klänningar är praktiska fickor att förvara värdesakerna i, men med snygga Black Friday damväskor är inte detta ett problem. Välj mellan mängder av smarta och bekväma ryggsäckar som är ergonomiskt skapade för att spara din rygg genom justerbara och vadderade axelband med smarta meshinfällningar som dessutom hjälper tyget att andas. Dessutom kommer ryggsäckarna i flera olika färger och modeller så du kan förvara allt från din ömtåliga laptop till dina använda träningskläder utan problem. Vi har även mindre Black Friday damväskor så som de moderna och hippa magväskorna som kommit att bli en av de största trendsättarna till vilken outfit som helst. Bandet är lätt att justera så du kan använda det över midjan eller hängandes avslappnat över ena axeln krossat över kroppen.

Samma kvalitet på våra väskor för dam på rea 

Du har jobbat hårt och är nu sugen på lite ledighet någonstans där du bara kan njuta av tystnaden och den fina naturen runt omkring dig. Stoppa i alla saker du behöver för långhelgen i någon av våra snygga väskor för dam så som en större träningsväska som rymmer i princip allt du behöver. Dessutom kommer de flesta av våra väskor för dam med olika fack så du enkelt kan placera vattenflaskan i ett fack för sig och smutsiga skor i ett annat. Väskan hjälper dig att hålla dig organiserad samtidigt som du slipper oroa dig över att lämna något. Självklart kommer våra outlet väskor med schyssta grafiska detaljer så som våra klassiska Trefoil- och 3-Stripes symboler som garanterat ger väskan den där adidas-känslan. Gör dig redo för en helg eller vecka fylld av roliga aktiviteter och se om du kan slå något av dina gamla rekord eller varför inte påbörja en ny sport? Valet är helt ditt!