alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Originals t-shirts för damer

 
[320]
1 / 7
Sida:av 7

Mångsidiga Originals t-shirts för damer för en aktiv vardag

Våra snygga Originals t-shirts för damer är så mycket mer än bara kortärmade tröjor. De är räddningen när du inte vet vad du ska ha på dig. De är plaggen som håller dig sval när du tränar. De är färgklicken när du vill sticka ut. Och de där neutrala tröjorna som låter dig omärkbart smälta in i mängden när du känner för att vara anonym. För aktiva tjejer som vill ha kläder som anpassar sig efter dem och deras behov är våra t-shirts ett måste i garderoben. Det spelar ingen roll om du behöver något att ha på dig när du ska till skolan eller jobbet, eller om du vill klä dig i något snyggt när du tränar, dessa tröjor passar till både och. Helt enkelt riktigt praktiska plagg som kommer att göra dina outfitval enklare.

Originals t-shirts för damer – ett bra val för miljön

En annan anledning till att många väljer att köpa våra Originals t-shirts för damer är att de är gjorda av miljövänliga material. Många av dem är gjorda av bomull, ett material som är känt för att traditionellt sätt kräva mycket vatten och därför vara dåligt för miljön. Vi samarbetar med Better Cotton Initiative och vår bomull är hållbart odlad på platser där det finns mer vatten naturligt. Vi håller koll på produktionskedjan så du kan ha gott samvete när du använder våra bomullsplagg. Ett annat material som vi använder oss av i våra t-shirts och andra kläder är återvunnen polyester. Här har vi använt plast för att skapa funktionella träningskläder som effektivt leder bort fukt så du håller dig torr när du tränar. På så sätt räddar vi plast från att hamna i naturen och hjälper till att lösa ett av våra största miljöproblem.