alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Cykelbyxor för herrar

 
[4]

Använd cykelbyxor för herrar på cykelturen 

Det finns många som gillar att cykla, men det är en stor skillnad på att cykla en kvart till jobbet och att träna cykling på riktigt. Eftersom detta är en sport med monotona rörelser krävs det en hel del av kläderna. De måste vara bekväma så att de inte skaver och det är även viktigt att de sitter bra på kroppen så man inte behöver hålla på och rätta till dem hela tiden. Dessutom behöver man ha vaddering så att man inte får ont efter cykelsadeln. Om du känner igen dig i detta och nickar instämmande är du redo för ett par cykelbyxor från adidas.  

Byxor i trikå för herrar som sitter perfekt 

Det är många olika punkter som skiljer våra cykelbyxor för herrar i trikå från vanliga träningsbyxor. Det man först lägger märke till är att de är utrustade med hängslen. Det är till för att de ska sitta uppe hela cykelturen utan att du ska behöva dra upp dem. En annan sak som är speciell är vadderingen baktill. Denna är till för att du ska kunna cykla bekvämt i många timmar och är verkligen cyklistens bästa vän. För att få mindre vindmotstånd har vi använt oss av färre sömmar, vilket även minskar risken för skav. Det finns både byxor för sommaren och för vintern. På sommaren väljer du med fördel ett par shorts, och på vintern långbyxor. Våra långa modeller för vintern håller dig varm utan att du blir svettig, och de är också vattenavvisande så att de passar det svenska vädret. De har fothällor i fleece som även de håller dig varm och bekväm hela passet igenom. Vissa modeller har reflexer, vilket är perfekt när man cyklar tidigt på morgonen eller på kvällen när det är mörkt ute.