alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Originals · Jackor

 
[290]
1 / 7
Sida:av 7

adidas Originals jackor för alla väder

Ni har valt och vi har lyssnat! Våra Originals jackor är inspirerade och hämtade från våra arkiv och är våra mest älskade jackor - hittills. En adidas Originals jacka som klarar alla väder är väldigt viktigt när man bor i Sverige som har ett väldigt varierande klimat. Självklart betyder det inte att du måste kompromissa med stil över bekvämlighet och inte heller över funktion. Beroende på vad dina behov är kommer jackorna i olika material, så som vattenavvisande DWR-överdrag, nylon, återvunnen polyester eller till exempel mjuk bomull – alla med olika funktioner för olika väder och aktiviteter. Vi har jackor med eller utan foder - från stryktålig Ripstop, vaddering i polyester till värmande anddunfjädrar. Om du inte vill ta med dig väskan kan du lätt stoppa i några av dina mindre värdesaker i någon av fickorna.

adidas Originals jacka håller vinden ute

Oavsett om du bara vill ha en enkel träningsjacka eller ordentlig vinterjacka så är valmöjligheterna många bland våra adidas Originals jackor - självklart hittar du något från den allra minsta till den äldsta i familjen. En längre jacka passar utmärkt för att undvika vinden från att smyga sig in, dock har vi även kortare Originals jackor med en smart dragsko i linningen som också hjälper dig att undvika obehagligt drag från att komma in. Om du är en färgstark person bör du definitivt matcha din personlighet med någon av våra färgglada jackor. Oroa dig inte om du inte gillar att klä dig i många färger, vi har adidas Originals jackor som kommer i mer neutrala färger om du inte vill dra till dig för mycket uppmärksamhet. Då jackorna varierar i stil, modell och färg är det svårare än vanligt att rekommendera vad du kan kombinera din adidas Originals jacka med. Men vi vet att ett par schyssta sneakers och sköna byxor alltid går hem!