alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Trikåer och vintertrikåer

 
[11]

Cykla året om med trikåer och vintertrikåer från adidas

Att cykla har blivit något av en svensk folksport. Allt fler människor ses susa fram längs våra vägar på snabba racers. Men för att bli en riktigt bra cyklist behöver du naturligtvis rätt utrustning. Genom att införskaffa ordentliga trikåer och vintertrikåer tar du din cykling till en helt ny nivå. adidas trikåer är tillverkade av kombinationer av olika material för att ge byxorna den där välbehövliga elastiska känslan som ger frihet vid cyklingen. Materialet är ventilerande samtidigt som det tillför stöd där det bäst behövs. Vintertrikåerna är fodrade med stretchigt fleecefoder som värmer skönt under kallare dagar. Alla trikåerna har naturligtvis en bra vaddering på baksidan för att undvika skav under långa cyklingar. Dessutom är de tillverkade av vattenavvisande material och har säkerhetsanpassade detaljer så som reflexinlägg. Byxorna har hängslen för att inte glida ner under träningen, brottarrygg samt en öppen framsida. Trikåerna har en tight, sömlös passform för att ge så lite vindmotstånd som möjligt under cyklingen.

Håll formen med rätt utrustning från adidas

Med trikåer och cykeltrikåer från adidas ser du till att du kan cykelträna hela året så du kan hålla dig i en kontinuerlig form och vara redo för tävlingarna när vårsäsongen kommer. Vintertrikåer gör att du kan cykla även under kallare årstider så länge underlaget tillåter. Detta ger dig naturligtvis en stor fördel då du inte behöver börja direkt från noll efter vintern eller spendera alla träningstimmar inomhus på en trainer. Med rätt kläder får du istället möjlighet att ta dig en tur och behålla känslan av hur det är att sitta på en riktig cykel. Detta är superbra för alla cyklister – både de som vill tävla och de som bara cyklar för nöje eller motions skull. Att kunna hålla sig i form året om är självklart att föredra.