alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

T-shirts och cykeltröjor

 
[22]

Cykeltröjor med högklassiga funktioner

En stödjande adidas t-shirt med Alphaskin är något utöver det vanliga. Det är ett baslager som har en formad konstruktion som följer med i kroppens rörelser. Dessa kortärmade tröjor ger en lätt kompression som stödjer och minskar muskelvibrationer. De är tillverkade i material som ventilerar och torkar fort, dessutom har de UV-skydd så du är skyddad mot solens strålar. Tack vare Polygiene-teknologin så motverkas lukt och du får en ren och fräsch känsla när du är ute och cyklar. Dessa tröjor för cykling finns både som t-shirts och långärmade modeller.

Investera i ett par nya cykeltröjor från adidas

Med en adidas cykeltröja kan du ge allt du har under träningen. Med det högklassiga materialet i Alphaskin kan du fokusera på att maxa din prestation till fullo. De fuktavledande funktionerna gör att du kan hålla dig torr under utmanande och svettiga pass. Dessa cykeltröjor har tagits fram med hjälp av professionella cyklister och därför kan du lita på att du får den allra högsta kvaliteten när du väljer en adidaströja. De är otroligt sköna att använda som basplagg närmast huden, och om det är kyligt ute så kan du lätt klä på dig med lager på lager. adidas har även ett stort utbud av övriga kläder för cykling så du ska kunna skapa en fulländad outfit inför din nästa cykeltur.

Tekniska tröjor för cykling

Om du cyklar regelbundet behöver du kläder som verkligen håller måttet, och adidas har ett utbud av cykelkläder som du kan lita på. Speciella tröjor och t-shirts för cykling är sköna att ha i alla väder eftersom de leder bort fukt och svett med hjälp av paneler i mesh och tekniska funktioner. Cykeltröjorna är snygga att matcha tillsammans med ett par tights och en snygg cykeljacka som står emot vind och blåst.