alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

cykel tights

 
[5]

Tights för cykel

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. Hur tacklar du bristande motivation? När du tränar cykling är du alltid din egen värsta motståndare! Våra outfits är elastiska och följer kroppens rörelser, så att du får maximal rörelsefrihet och ingenting håller dig tillbaka när du tränar. Kläder med adidas legendariska logotyp är en självklarhet i sportens värld och inom streetmodet. Våra tights har en omisskännlig adidas-design. Alla tights för cykel från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – tights för cykel från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar cykling och vill slå ditt personbästa: tights från adidas.

Vi har tights som består av nylon, polyester och återvunnen nylon. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med tightskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier som TECHFIT och FORMOTION är du rustad för alla situationer. CLIMAHEAT, CLIMACOOL och COLD.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar tights i kollektionerna RDY, Clima och AlphaSkin. Vi erbjuder tights i grått, orange, vitt och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller triathlon – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Visa din alldeles personliga stil med tights för cykel från adidas.