alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

cykelskor herr

 
[7]

Cykelskor för herrar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för herrar. adidas skor för herrar imponerar inte bara med sin stil utan ligger även i framkant när det kommer till komfort. Redo att sätta ett nytt personbästa? Skor från adidas kombinerar teknologi med stil och komfort. De ger dig uppmuntran du behöver för att utveckla cyklingen. Dina cykelskor jobbar hårt så att du kan göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas har till uppgift att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla cykelskor för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – cykelskor för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt du har när du tränar cykling och vill bräcka ditt personbästa: cykelskor från adidas.

Våra cykelskor har tillverkats av läder, mockaläder och syntetläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med cykelskorskollektioner som Five Ten ligger du konstant steget före de senaste trenderna.

Vi testar noggrant ny teknologi som STEALTH i extrema förhållanden. Våra cykelskor är tillgängliga i svart, vitt, brunt och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen är viktigast för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra precis det. Våra skor lämpar sig för terränger. Visa din alldeles individuella stil med cykelskor för herrar från adidas.