alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals t-shirts för herr

 
[279]
Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)Originals Vit Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Stan Smith Tee (Gender Neutral)

Originals

1 / 6
Sida:av 6

En ikonisk favorit: adidas Originals t-shirts för herr

Alla förtjänar att ha en stor uppsättning av sköna, klassiska t-shirts i sin garderob. adidas Originals t-shirts för herr är en kollektion fylld av tidlösa adidas t-shirts. Materialet i plaggen består av bland annat mjuk trikå i bomull vilket är ett av de allra bästa materialen för en t-shirt. Dessa tröjor har en normal passform som passar de flesta män, och de har en bra balans mellan åtsittande och löst vilket många föredrar när de ska välja en mångsidig t-shirt. Originals t-shirts för herr finns i både kortärmade och långärmade modeller i många storlekar.

adidas Originals t-shirts är perfekta för vardagslivet

Man kan knappast ha för många bekväma t-shirts i garderoben. adidas Originals t-shirts för herrar är tröjor som du kommer vilja använda varje dag. De har hängt med i många decennier och är fortfarande lika omtyckta. Designen med adidas 3-Stripes och adidas Trefoil gör att dessa herrtröjor rentav är ikoniska. En Originals t-shirt i bomull är helt enkelt ett måste i varje mans garderob. Du kan använda den till vardags, under lediga dagar eller under träningen, det är helt upp till dig. Tröjan är skön att bära som den är under sommaren och som baströja under tröjan eller jackan på vintern.

Snygga allround t-shirts för aktiva män

Oavsett hur din vardag ser ut kommer du kunna få användning för en adidas Originals t-shirt. Den passar till såväl plugget som när du springer ärenden på stan. Den är snygg att bära till vad som helst, till exempel ett par sweatpants eller jeans. Du kan välja bland tidlösa vita t-shirts i bomull och mer färgstarka modeller. När du har bråttom iväg och inte vet vad du ska ha på dig är en adidas Originals tröja för herr det självklara valet att dra på sig.