alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Originals för Herr

 
[1997]
Superstar Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Forum Low Shoes
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Stan Smith Shoes
Samba Vegan Shoes
Samba OG Shoes
Handball Spezial Skor
Handball Spezial Skor
Gazelle
NMD_R1 V3 Shoes
Stan Smith Shoes
Samba OG Shoes
Handball Spezial Skor
Stan Smith Shoes
Gazelle Shoes
Forum Low Shoes
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Forum Low Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Gazelle Shoes
Superstar Shoes
Crew Socks 2 Pairs
Stan Smith Shoes
NMD_R1 Shoes
Gazelle Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
NMD_R1 Shoes
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Track Pants
Superstar Shoes
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Tobacco Gruen Shoes
Crew Socks 3 Pairs
Forum Low Shoes
Fleece SST Track Pants
Mid-Cut Crew Socks 3 Pairs
Pharrell Williams Basics Hoodie (Gender Neutral)

ADIDAS ORIGINALS FÖR HERR

adidas Originals-serien tar inspiration från stilarkivet så långt tillbaka som 1940-talet. Kollektionen som samlar allt från adidas Originals herrskor, herrkläder och accessoarer har blivit ikoniska både på sportarenor såväl som i vardagsgarderober. Med nytolkningar av retromodeller fortsätter adidas Originals att leverera klassiker uppdaterade med moderna detaljer säsong efter säsong. Trefoil-loggan som för första gången blev introducerad på 1970-talet paraderas stolt i förstorad, kontrasterad design, detsamma gäller de ikoniska tre ränderna som också har en orubblig plats i Originals-serien.

adidas Originals herrskor

Vare sig du letar efter löparskor för långa, sköna helgrundor, vardags-sneakers, badtofflor till gymmet före och efter träning eller flip-flops för lata stranddagar så finns det garanterat i Originals-kollektionen. För den som gillar sneakers har kollektionen både tidlösa trendikoner och nya, exklusiva designer. Många uppdaterade varianter av retromodeller såsom Stan Smith har skapats genom adidas samarbeten med kreativa artister från världen över; samarbetet med Pharrell Williams har resulterat i designer som blivit några av de mest eftertraktade i märkets historia. För den seriösa atleten finns även ett stort utbud av sneakers med adidas banbrytande skoteknologi Boost, som vid lansering blev den första skon på marknaden som inte bara dämpade nedtrampet under löpning utan även återgav energi i frånskjutet. Kika efter modeller såsom ZX500 och NMD för förhöjd löparupplevelse.

adidas Originals herrkläder

Förutom skor så innehåller kollektionen även herrkläder såsom adidas Originals t-shirts, tröjor och jackor såväl som accessoarer. Modellerna kommer både i färgstarka och diskreta designer. För äkta retrokänsla, kika efter de ikoniska 3-Stripes eller den förstorade Trefoil-loggan som pryder många av våra plagg.