alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals · Shorts

 
[147]
Pris
136 kr - 1 949 kr
1361949
1 / 4
Sida:av 4

adidas Originals shorts håller dig fräsch

Originals shorts passar året runt! – Ja, du hörde rätt! Oavsett om det är kallt eller varmt ute så kommer ett par adidas Originals shorts väl till pass när det är dags för ett svettigt träningspass. Om du vill ge dig ut när kylan står på kan du enkelt dra över ett par byxor så du inte blir nedkyld medan du tar dig till träningslokalen eller varför inte ett par leggings under shortsen. Våra adidas Originals shorts har hämtat inspiration från våra adidasarkiv och samlat dina favoriter från förr med en modern twist så du kan bära favoriten du eller kanske dina föräldrar brukade bära i de tidigare årtiondena. För att du ska kunna hålla dig sval under ett svettigt träningspass har vi skapat adidas Originals shorts med svettavledande material som till exempel AEROREADY och meshfoder, men även Polygiene som motverkar dålig lukt så du kan träna med grymt självförtroende.

Shorts från adidas Originals tänker på omgivningen

Att vara snäll mot sin omgivning såväl som sig själv är väldigt viktigt! Därför har vi försökt till den mån vi kan att använda oss av naturvänliga alternativ så som återvunna och organiska material, så du och vi tar vara på vår natur utan att utnyttja våra naturresurser i onödan. Självklart har vi inkluderat hela familjen, för det kan inte bara vara en generation som får chansen att bära våra coola Originals shorts. I alla åldrar har vi små dyrbara saker som vi gärna vill kunna bära med oss när vi är ute på språng, därför passar fickor bra om man vill slippa ha med sig en väska. Om shortsen inte kommer med fickor kan du självklart bära med dig någon av våra smarta magväskor eller varför inte en ordentlig duffelväska för att smidigt ta med allt du behöver för hela dagen - eller helgen för den delen.