alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Originals träningsbyxor

 
[62]
1 / 2
Sida:av 2

Rör dig fritt i adidas Originals träningsbyxor

Tillfällena när du kan ha på dig ett par adidas Originals träningsbyxor är oändliga. När du tränar dans, när du stretchar, på väg till träningen eller på en löprunda. Till skolan och kanske till och med till jobbet, och definitivt när du varvar ner i soffan efter en aktiv dag. Våra snygga track pants finns i många olika utföranden och sannolikheten att du hittar ett par som passar just din personliga stil är stor. Välj själv om du vill ha ett par klassiska enfärgade byxor med 3-Stripes eller ett par mönstrade i färger som verkligen får dig att sticka ut.

Miljövänliga Originals track pants som sitter perfekt

Förutom att våra Originals track pants är snygga och praktiska så är de framför allt bekväma. De sitter lagom löst men är ändå smala nog runt fotlederna att inte vara i vägen när du går, springer och rör dig i allmänhet. En annan stor fördel med byxorna är att de till största del är gjorda av miljövänliga material. Polyestern som vi använder är gjord av återvunnen plast och bomullen är odlad på ett hållbart sätt. Det gör att du kan ha gott samvete när du använder våra träningsplagg.

Så tar du hand om dina joggingbyxor

När du tvättar byxorna är det bra om du vänder dem ut och in, och det gäller även om du stryker dem. Tvätta dem på 30 grader med ett milt tvättmedel och använd inte sköljmedel. Tvätta med stängda blixtlås och tillsammans med plagg i liknande färger. Det är också bäst att inte torka dem i torktumlare eftersom det sliter mycket mer än om man låter dem lufttorka. Dessutom drar det mycket el och är inte särskilt miljövänligt på det sättet. När du stryker byxorna bör du använda låg värme.