alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Basketskor rea

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Låt inget stoppa dig med adidas basketskor på rea

Nu har vi goda nyheter till dig som älskar att spela basket. Vi har fina basketskor på rea för herr, dam och barn. Gemensamt för alla skor är att de är utformade med sporten i åtanke. Det krävs mycket av basketskor, för de behöver tåla snabba vändningar, hopp och sitta perfekt på foten. Dessutom behövs bra stötdämpning, en skön känsla när man hoppar och yttersulor som ger riktigt bra grepp mot marken eller golvet så du inte halkar när du spelar. Våra basketskor på rea uppfyller alla de kraven så du kan koncentrera dig på spelet och så att skorna blir en förlängning av dig.

Matcha skorna från vår basketskor-outlet för en unik look

Skorna på adidas basketskor-outlet är så mycket mer än bara funktionella sportskor. Det här är mode när det är som allra bäst, och i basket tar vi gärna ut svängarna lite extra. Vissa av skorna på erbjudande är riktigt futuristiska, med häftiga färgkombinationer som får motståndarna att vända på huvudet när du springer förbi dem. Andra är lite mer neutrala, för de gånger du vill låta dina kläder spela huvudrollen. Oavsett vilken din personliga stil är så är vi säkra på att du kan hitta ett par skor bland våra reavaror som verkligen känns som du.

Håll dina nya basketskor i toppskick

När du älskar dina skor så vill du så klart också att de ska hålla för många timmars användning. Genom att impregnera och regelbundet rengöra skorna med en passande skorengöringsprodukt kan du se till att skorna ser ut som nya länge och kan åldras med värdighet. Ibland kan det vara frestande att köra skorna i tvättmaskinen, men gör inte det. Dålig lukt går att förebyggas med hjälp av en skodeodorant. Ta upp skorna ur träningsväskan när du kommer hem så de inte ligger fuktiga.