alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketskor Rea

 
[34]
Här hittar du alla basketskor på rea som finns inne för tillfället. Passa på att fynda skor till hela familjen. Vi har både vardagsfavoriter och skor för spel på hög nivå.
Dam Basket Svart HOOPS 2.0Dam Basket Svart HOOPS 2.0

HOOPS 2.0

Dam Basket

Fynda basketskor på rea för hela familjen

Vem gillar inte ett bra fynd? Här hittar du alla våra basketskor på rea. Passa på att unna dig själv eller en familjemedlem ett par nya skor som ger en maximalt bekväm känsla. I sortimentet finns både sneakers i basketmodell som passar bra till alla vardagens aktiviteter och högteknologiska basketskor som är specialdesignade för att boosta din insats på planen. Vilka skor som finns på rea just nu varierar så klart, men det de alla har gemensamt är att alla ger dig en cool, sportig look som passar lika bra på som utanför planen.

Leta efter det här när du köper basketsneakers

Det finns mycket att välja på i sneakersvärlden, och det kan vid första anblicken vara svårt att veta vilka skor man ska välja. När det gäller basketsneakers behöver du besluta dig för om du vill ha en modell med låg eller hög hälkappa. Båda typerna har många fördelar, en hög hälkappa ger extra stöd åt fotleden och om du promenerar på grusiga stigar kommer det inte in lika mycket småsten i skon. En låg hälkappa å andra sidan är luftigare och låter dig visa upp dina favoritstrumpor. Låga skor passar också bättre om du har utsvängda byxor. Använd gärna våra sökfilter när du kollar in våra basketskor på rea så blir det lättare att hitta ett par som passar dina behov.

Ta hand om dina skor som ett proffs

Impregnera dina skor innan du använder dem för första gången. Rengör dem regelbundet med en skorengöring och en mjuk ren trasa, och fyll på impregneringen efter varje rengöring. Låt skorna vila mellan användningarna så att de får återhämta sig. Varva gärna med ett annat par skor varannan dag och tvätta inte skorna i tvättmaskinen.