alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

basket strumpor

 
[5]
Basket Blå Basketball Daniel Patrick Alphaskin Wool Crew SocksBasket Blå Basketball Daniel Patrick Alphaskin Wool Crew Socks

Basketball Daniel Patrick Alphaskin Wool Crew Socks

Basket

Strumpor för basketboll

Vad inspirerar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. Älskar du att spela lagsporter som basketboll? – Då kan material och passform avgöra vem som vinner. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger sitt bästa och tävlingsandan stiger. Upptäck kreatören i dig och visa vad du går för – med strumpor från adidas. Alla strumpor för basketboll från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – strumpor för basketboll från adidas

Bomull, återvunnen nylon och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra strumpor. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Performance – med adidas-strumpor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som TRAXION och FORMOTION, hjälper dig att höja prestationerna. Du hittar strumpor i kollektionerna Clima, Parley och Essentials. Att skydda miljön är viktigt för oss. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra strumpor är tillgängliga i svart, vitt, blått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Hitta egna vägar på tävlingen. Strumpor för basketboll från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.