alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket Strumpor

 
[4]
När man spelar basket är skorna självklart viktiga, men vilka strumpor du använder påverkar verkligen helhetskänslan. Här hittar du basketstrumpor i funktionella material som sitter bra på foten och ger dämpning på rätt ställen.

Sköna steg i bekväma basketstrumpor

När du spelar basket spelar varje detalj roll, även vilka strumpor du har på fötterna. Det är när du har rätt strumpor som dina skor verkligen kommer till sin rätt. Våra basketstrumpor har en bekväm passform som sitter kvar på foten oavsett hur långt du dribblar och hur många gånger du försöker dig på en trepoängare. Med dämpning på rätt ställen får fötterna en välförtjänt bekväm känsla. Materialen är fuktavledande och håller fötterna torra så du inte blir distraherad av att du känner dig svettig. Designen sitter bra utan att glida omkring när du går.

Basketsockar i klassisk design

Våra basketsockar har en enkel och stilren look som passar bra till många olika typer av skor. Deras nedtonade estetik drar inte uppmärksamheten från dina skor, utan fungerar snarare som en ram som lyfter fram dem. Alla basketstrumpor i vårt sortiment går lika bra att använda till andra sporter som inte kräver benskydd. Du kan dessutom använda dem när du ger dig ut på en löptur eller tränar på gymmet. Kombinera gärna strumporna med en klassisk basketoutfit med linne och shorts i samma färgskala.

Tvätta strumporna på rätt sätt

Steg ett för att undvika dålig lukt är att ta upp strumporna ur träningsväskan så fort du kommer hem. Om de får ligga fuktiga finns det annars risk för att mögel och bakterier börjar gro. Tvätta strumporna enligt tvättråden som medföljer vid köpet. Generellt är det bra att tvätta dem på cirka 40 grader, men då och då kan det behövas en tvätt på 60 grader för att de ska kännas helt fräscha. Undvik sköljmedel och torktumla dem på låg temperatur eller häng dem på tork, så kommer du kunna njuta av dem under lång tid framöver.