alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningskläder för damer

 
[979]

Optimera din prestationsförmåga i träningskläder för damer

Känn dig på topp i adidas träningskläder för damer som ger dig den perfekta motivationen till ditt pass. Vare sig du tränar styrka, flexibilitet eller kondition hittar du passande gymkläder för kvinnor i denna kollektion. Här hittar du ett stort utbud av plagg specifikt framtagna för olika sporter och aktiviteter. Du får plagg som inte bara ser bra ut men som har funktion och rörelse i fokus. Med högteknologiska material hjälper adidas gymkläder för kvinnor din träning genom att ge dig optimal komfort och minimal distraktion under passen. 

Högpresterande gymkläder

För att få ut så mycket som möjligt av din träning bör du välja rätt plagg för din aktivitet. adidas träningskläder för damer är anpassade efter olika typer av sporter och rörelser. Här hittar du åtsittande plagg som sitter på plats under passet och passar bra för aktiviteter som yoga, då du inte vill distraheras av plagg som är i vägen under dina olika rörelser. Välj mellan sportbehåar, tights och kroppsnära passform på toppar. För styrketräning hittar du kläder med kompressionspassform som minskar vibrationer i dina muskler och därmed sparar dig energi och gör att du mer effektivt kan isolera dina muskler under passen. För svettiga och högintensiva konditionspass hittar du material som är ventilerande och fuktavledande för att du ska hålla dig sval och torr under träningen.

Snygga träningskläder för damer

Bland adidas gymkläder hittar du både nya snitt och klassisk design. För en tidlös look finns ikoniska designinslag som 3-Stripes och adidasloggor i kontrasterande färger. Välj matchande plagg för en enhetlig look från topp till tå eller mixa och matcha för att variera din stil. Du hittar även design i nya mönster och färger om du vill lägga till en färgklick i garderoben. Bland annat hittar du neonfärgade plagg, färgglada kamouflagemönster och nya tolkningar av klassiska designinslag.