alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Originals dam rea

 
[982]
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Top (Plus Size)
Adicolor 3D Trefoil Track Pants
Adicolor Classics Lock-Up Track Pants
Adicolor Essentials Fleece Joggers
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants (Plus Size)
Soft Loose Cardigan
Continental 80 Shoes
OZWEEGO W
ZX 22 BOOST Shoes
OZWEEGO Shoes
Originals Collab Crew Socks 2 Pairs
Young Z Waist Bag
Always Original Slim Snap-Button Pants
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Adicolor Oversize Sweatshirt
Slip-On Dress
Adicolor Classics Track Pants
Love Unites Overalls (Gender Neutral)
Superstar Shoes
Oznova Shoes
OZWEEGO Shoes
Samba Boots
Monogram Full Glitter Crew Socks 2 Pairs
Adicolor Backpack Large
Adibreak Pants
Soft Wide Leg Pants
DISNEY BAMBI GRAPHIC SWEATER
Adicolor Classics Woven Back Cuff Joggers
Adicolor Classics Hoodie
DISNEY BAMBI GRAPHIC PANTS
Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt
Always Original Sweatshirt Dress (Plus Size)
Track Pants
Sweat Pants
Adicolor Classic Backpack
Backpack
adidas Adventure Runners Cap
Adicolor Backpack Large
Ozelia Shoes
Superstar Shoes
Stan Smith H Shoes
Niteball 2.0 Shoes
Bossk NMD_R1 Spectoo Shoes

Retrostil med modern teknologi i adidas Originals för dam på rea

adidas har alltid haft både funktion och stil i centrum för din design och genom årtiondena har de skapat ikoniska silhuetter och stilar. I adidas Originals-kollektion hittar du skor och plagg som är inspirerade av adidas arkiv men uppdaterade med den allra senaste teknologin. Träna på topp med rätt skor och plagg för just din träningsform samtidigt som du fixar retrostilen med produkter från adidas Originals för dam på rea. Klassiska designinslag som adidas 3-Stripes och den ikoniska Trefoil-loggan är återkommande i adidas Originals dam-outlet.

Högfunktionella plagg i adidas Originals dam-outlet

Bland adidas Originals för dam på rea hittar du högfunktionella material på toppar, jackor och byxor. Med svettavledande och snabbtorkande material leds fukt och värme bort från kroppen så du kan hålla dig torr under träningen och slippa pinsamma svettfläckar. Ventilerande paneler håller dig även sval så du slipper distraheras av klibbig värme. Med regn- och vindskyddande jackor och överdragsbyxor håller du dig även bekväm för utomhusträning under den kyligare delen av året. Här hittar du klassiska svarta huvtröjor med kontrasterande 3-Stripes i olika färger. Du hittar även träningsställ i färggranna nyanser såväl som dämpade toner. 

Rabatt på uppdaterade Originals-skor

Bland adidas Originals för dam på rea hittar du ikoniska silhuetter på skomodeller för olika sporter. Här finns tidlösa mjuka läderskor med uppdaterade funktioner som energiåtergivande stötdämpning som både skyddar anklar och leder såväl som ger dig en fjädrande och lätt känsla i dina steg. Du hittar även lätta meshovandelar som lätt formar sig efter fötterna för en lätt känsla och fotnära passform. Matcha dina skor med adidas sportstrumpor för att få så bra passform i skorna som möjligt. Med rätt strumpor slipper du friktion och glid i skorna och slipper således skavsår och obekväm distraktion från dina mål. Lägg fullt fokus framåt med adidas Originals.