alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

yogabyxor dam

 
[13]

Yogabyxor för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Kläder med adidas legendariska logotyp är djupt rotade i sportens värld och inom streetmodet. Våra yogabyxor har en omisskännlig adidas-design. Våra yogabyxor för damer ger dig stil.

Skapade för kreatörer – yogabyxor för damer från adidas

Vi säljer yogabyxor tillverkade av bomull och återvunnen nylon. Bomull är det material som känns skönast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Med yogabyxorskollektioner som adidas by Stella McCartney ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY. Våra kollektioner med yogabyxor inkluderar RDY och Clima. Vi erbjuder yogabyxor i rosa, brunt, svart och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör störst skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardag. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra yogabyxor för damer från adidas – nu är stunden inne.