alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golf · Shorts · Kläder

 
[30]

Branschledande golfshorts från adidas, som vår Ultimate365-serie, kombinerar stil och funktion för att ge dig självförtroende. Hitta stabila shortsfavoriter eller upptäck något nytt.

I golf krävs självförtroende för varje slag. Självförtroendet kommer från träning och rutiner, men det handlar också om hur du ser ut och känner dig när du spelar. adidas golfshorts är ett självklart val för såväl proffs som amatörer och ger extra stil på banan. Våra senaste innovationer är subtilt inbyggda i designen för att hjälpa spelare till självsäkra svingar. Oavsett om du letar efter golfshorts för banan eller fritiden erbjuder adidas en mängd olika alternativ. Alla shorts är specifikt utformade med nödvändiga funktioner, som ett fuktavledande material som håller dig sval och torr. adidas golfshorts har allt du behöver – även sådant du kanske inte tänker på som silikontejpen i shortsen Ultimate365 som håller tröjan säkert instoppad under alla 18 hål.