alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

golf strumpor

 
[13]

Strumpor för golf

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. I golf tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de tuffaste kamperna kan materialen och passformen vara avgörande. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. Upptäck innovatören inom dig och visa vad du går för – med strumpor från adidas. Med dessa strumpor för golf kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – strumpor för golf från adidas

Vi har utrustningen för din sport som ger dig motivation att presterar på topp när du tränar golf: .

Vi har strumpor som består av bomull och nylon. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med strumporskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Tour 360 är vår populära kollektion med strumpor. Det finns strumpor i grått, vitt och svart.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Strumpor för golf från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.