alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Golfbagar

 
[4]

Golfbagar för att få med dig all din packning

adidas har en stor kollektion av accessoarer och tillbehör som gör din träning smidigare och låter dig prestera på topp. I vår stora kollektion av väskor finns alternativ som är särskilt anpassade efter en mängd olika sporter och aktiviteter. För golfaren finns särskilda golfbags som gör det enkelt för dig att få med dig din packning och utrustning i stil. Med hållbara och slitstarka material klarar din packning allt från flygplatser till bilresor, och du hittar både resväskor och golfväskor för flyg och weekendresor. adidas väskor är designade med både stil, funktion och komfort i fokus och du kan räkna med högkvalitativa material som håller. 

Golfresväska som klarar tung packning

Golfbags från adidas håller hög kvalitet och du kan räkna med att din packning håller sig säker under resan. I kollektionen hittar du golfbags med hjul som gör det enkelt att ta sig fram på flygplatser. Med material som är gjorda för stor påfrestning får du en slitstark väska, och väskorna från adidas har praktiska funktioner som teleskophandtag och ett flertal bärhandtag som gör att du kan bära väskan på olika sätt. Väskorna har även smarta fack som gör att du enkelt håller koll på småsaker. Du hittar även duffelväskor för en dag på golfklubben eller en weekendresa. Med smarta fack håller du koll på smådelar som peggar och bollar och slipper gräva runt i väskans botten för att hitta dessa. Justerbara axelremmar ger dig skön passform och gör att du kan bära packningen bekvämt. Dessutom har axelremmen en flyttbar dyna som gör att du undviker skav även när du bär med dig tung packning.

Stor kollektion av golfkläder och golftillbehör

Hos adidas hittar du inte bara smarta golfbags men även utrustning som specifika skor för just golf och kläder som låter dig få full rörelsefrihet för din sving.