alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfväskan

 
[3]
Det är smidigt att vara på resande fot med denna rymliga golfväska med matchande skoväska. Dina prylar förvaras enkelt och smidigt, så du får med dig allt du behöver.

Skaffa den perfekta golfväskan för resan

 

Alla golfare bör ha med rätt kläder och skor för att rusta sig för en dag på golfbanan. När du vill testa en ny golfbana på ett annat ställe, kanske till och med utomlands, så finns det även smarta golfväskor i adidas sortiment. adidas erbjuder kvalitetsprodukter med rätt detaljer och vass teknologi. Se till att resa med stil med en praktisk väska som är enkel att ta med på färden. Packa golfväskan och gör dig redo för äventyr.

 

Smart rullväska på hjul tar dig snabbt framåt

 

Det är ovärderligt att kunna förvara och bära med sig alla prylar och plagg som behövs för en aktiv dag. Golfväskan från adidas är lättviktig och vattentät. Tack vare att golfväskan har små hjul kan den rullas fram och tillbaka enkelt i flygterminalen. När du vill bära den sitter det ett topphandtag högst upp, och det finns även ett handtag på sidan. Fäll bara ut teleskophandtaget och rulla väskan efter dig. Väskan har flera smarta detaljer som olika fack där du kan separera skor och plagg, samt invändiga remmar som ser till att packningen hålls på plats.

 

Skydda innehållet i golfväskan

 

Eftersom golfväskan är gjord av polyester tål den väta och skyddar innehållet väl. Du kan rengöra den enkelt med en fuktig trasa från damm, smuts och enstaka fläckar. Eftersom färgerna är mörkare syns inte heller smuts lika lätt. Du ska undvika att tvätta den i tvättmaskin eller lämna in golfväskan på kemtvätten. Väskan är helt enkelt det självklara valet när du vill få med dig det viktigaste på resan. Du har också möjlighet att köpa till en mindre väska för förvaring av skor.