alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

golfväst

 
[3]

Golfvästar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits får du oklanderlig stil utan att du behöver offra dynamiken. I golf tävlar vi både mot andra och mot oss själva och i de mest intensiva kamperna kan materialen och passformen vara en avgörande faktor. Våra kläder är tillverkade med den teknologi som krävs så att du kan slå dina medtävlande. Våra golfvästar har precis rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din unika potential. Med dessa golfvästar kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – golfvästar från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att presterar på topp när du tränar golf: .

Våra golfvästar har tillverkats av polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material vid tillverkningen av våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med golfvästar från märken som Performance. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som COLD.RDY, CLIMAWARM och CLIMAHEAT lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. RDY, Clima och adiPURE är våra mest välkända kollektioner med golfvästar. Våra golfvästar finns i grönt, lila, svart och många andra färger.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Golfvästar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.