alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Träningskläder & gymkläder rea

 
[966]
Pris
99 kr - 1 960 kr
991960

Full rörelsefrihet med träningskläder och gymkläder på rea

adidas har alltid haft rörelsefrihet och prestation i fokus för sina träningskläder. Med smarta snitt och högpresterande material har adidas tagit fram kollektioner av kläder som stödjer dina rörelser och låter dig prestera på topp utan att distraheras. Genom att eliminera störningsmoment kan du lägga fullt fokus på dina mål och nå nya resultat och sätta ett nytt personbästa. Bland adidas träningskläder och gymkläder på rea hittar du plagg som är anpassade efter en mängd olika användningsområden och träningsformer för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för din träning. I adidas outlet för träningskläder och gymkläder hittar du plagg i högteknologiska material som ökar din komfort under passen.

Högfunktionella material och snitt i outlet för träningskläder och gymkläder

Bland adidas träningskläder och gymkläder på rea hittar du bland annat fuktavledande material som leder bort värme och svett från kläderna så du håller dig sval under passet. Med ventilerande paneler i mesh får du ytterligare svalka till svettiga pass medan snabbtorkande ytor gör att du slipper oroa dig för svettfläckar på kläderna. För träning där du behöver extra stöd för musklerna hittar du plagg i kompressionspassform som minskar muskelvibrationer och gör att du sparar på energin. Platta sömmar gör att du slipper skav även på plagg i kroppsnära passform, och med smarta snitt och linningar sitter plaggen säkert på plats under dina rörelser utan behöv av justering.

Välkända designdetaljer på ikoniska silhuetter

adidas kläder har alltid varit i centrum för sportmodet och här hittar du rabatt på flera ikoniska silhuetter. Med designdetaljer som adidas 3-Stripes i kontrasterande färger samt klassiska Trefoil-loggor eller adidas Badge of Sport får du en fräsch sportstil som burits av några av världens mest framstående atleter. Matcha dina träningskläder med adidas sneakers för en fulländad stil från topp till tå som ger dig fullt stöd för dina rörelser.