alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gym t-shirts

 
[675]
Pris
79 kr - 1 099 kr
791099

T-shirts för gym

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. T-shirts från adidas passar perfekt och blir ett praktiskt lagerplagg. Alla T-shirts för gym från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – T-shirts för gym från adidas

Vi har T-shirts som består av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas kraftigt i dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics, adidas by Stella McCartney eller Performance – med adidas-T-shirts drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMACOOL och HEAT.RDY utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Must Haves, Essentials och AlphaSkin är våra mest välkända kollektioner med T-shirts. Vi vill ha hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra T-shirts finns i vitt, rött, orange och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt gymet, maratonloppet, utförsåkningen, skolan, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles unika stil med T-shirts för gym från adidas.