alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsväskor

 
[145]
1 / 4
Sida:av 4

adidas träningsväskor som rymmer allt och lite till

När man är igång och tränar blir det lätt att man börjar samla på sig en massa extra saker som helt plötsligt känns som ett måste för att kunna ta sig igenom träningen. Det kan vara den där proteinshaken som plötsligt kommit att bli livsviktig för att orka sig igenom ett helt träningspass, helst när man inte haft tid att äta mellan jobb och träning. Det kan även vara mindre saker så som munskyddet för kampsporten eller benskydden för fotbollsmatchen. Oavsett vad det är som har kommit att bli viktigt för dig är det alltid skönt att ha en träningsväska som kan hjälpa dig hålla alla saker på plats så du slipper glömma något. Vi har stora gymväskor som hjälper till att rymma större saker, men som även går bra att använda om du vill ha en weekend iväg någonstans. Packa ner allt du behöver och gör dig redo för träningspasset, idag kommer du inte att glömma något!

Stora gymväskor som är ergonomiskt anpassade

Träningsväskor kommer i olika modeller, allt från ryggsäckar och gympåsar till midjeväskor och duffelväskor. Vi har skapat våra lädergymväskor så de är ergonomiskt anpassade för att ge dig den bekvämlighet du förtjänar. Våra axelremmar är vadderade och vi har även inkluderat meshinfällningar för att hålla dig sval och torr när solen står på. Att vara snäll mot sin egen kropp är viktigt men det spelar ingen roll om vi inte tar hand om och respekterar naturen runtomkring oss, därför har vi valt att använda oss av organiska material till största möjliga utsträckning för att minska onödiga utsläpp. Våra träningsväskor andas sportigt adidasarv med bland annat våra klassiska 3-Stripes och Trefoil-logga. Välj vilken färg eller mönster du skulle vilja ha och bär väskan tillsammans med ditt träningsset och sköna sneakers.