alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Träningsväskor

 
[187]
Essentials Logo Backpack
3-Stripes Shoe Bag
4ATHLTS Duffel Bag Large
Power VI Backpack
4ATHLTS Organizer
Standards Designed to Move Training Duffel Bag
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Motion Linear Backpack
Power Canvas Backpack
adidas by Stella McCartney Bum Bag
Rullväska Medium
Rullväska Small
Endurance Packing System Duffel Bag 35 L
Classic Essential Organizer Bag
Endurance Packing System Backpack
adidas by Stella McCartney Travel Bag Set
Parley Ocean Plastic Waist Bag
Power Gym Sack
4ATHLTS Duffel Bag Medium
Back to School Canvas Shopper Bag
adidas by Stella McCartney Backpack
X-City Hybrid Bag
Power VI Backpack
adidas by Stella McCartney Bum Bag
adidas Yoga Backpack
Power VI Backpack
Power VI Backpack
Essentials 3-Stripes Shoulder Bag
Power VI Backpack
4ATHLTS Duffel Bag Small
adidas x LEGO® Tech Pack Crossover Bag
adidas x Messi Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Power Backpack
Back to School Canvas Shopper Bag
adidas x Marvel Black Panther Backpack
4ATHLTS Duffel Bag Small
Essentials Logo Bum Bag
adidas x LEGO® Classic Backpack
Classic Essential Waist Bag
adidas Street Dance Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Classic Future Icon 3-Stripes Backpack
1 / 4
Sida:av 4

adidas träningsväskor som rymmer allt och lite till

När man är igång och tränar blir det lätt att man börjar samla på sig en massa extra saker som helt plötsligt känns som ett måste för att kunna ta sig igenom träningen. Det kan vara den där proteinshaken som plötsligt kommit att bli livsviktig för att orka sig igenom ett helt träningspass, helst när man inte haft tid att äta mellan jobb och träning. Det kan även vara mindre saker så som munskyddet för kampsporten eller benskydden för fotbollsmatchen. Oavsett vad det är som har kommit att bli viktigt för dig är det alltid skönt att ha en träningsväska som kan hjälpa dig hålla alla saker på plats så du slipper glömma något. Vi har stora gymväskor som hjälper till att rymma större saker, men som även går bra att använda om du vill ha en weekend iväg någonstans. Packa ner allt du behöver och gör dig redo för träningspasset, idag kommer du inte att glömma något!

Stora gymväskor som är ergonomiskt anpassade

Träningsväskor kommer i olika modeller, allt från ryggsäckar och gympåsar till midjeväskor och duffelväskor. Vi har skapat våra lädergymväskor så de är ergonomiskt anpassade för att ge dig den bekvämlighet du förtjänar. Våra axelremmar är vadderade och vi har även inkluderat meshinfällningar för att hålla dig sval och torr när solen står på. Att vara snäll mot sin egen kropp är viktigt men det spelar ingen roll om vi inte tar hand om och respekterar naturen runtomkring oss, därför har vi valt att använda oss av organiska material till största möjliga utsträckning för att minska onödiga utsläpp. Våra träningsväskor andas sportigt adidasarv med bland annat våra klassiska 3-Stripes och Trefoil-logga. Välj vilken färg eller mönster du skulle vilja ha och bär väskan tillsammans med ditt träningsset och sköna sneakers.