alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket Linne herr

 
[10]
Gör dig redo för fullt ös på basketplanen med adidas basketlinnen för herr. Fuktabsorberande material, bra luftflöde och häftig design ger dig en svårslagen kombination av komfort, prestanda och stil.

Sätt en trepoängare med våra basketlinnen för herr

Dribbla, finta och skjut för fullt med adidas basketlinnen för herr. Våra linnen och jerseys är tillverkade med material av hög kvalitet. Kläderna har funktioner som fuktabsorberande AEROREADY som tar upp fukten från din kropp och ger dig maximal rörelsefrihet. De har också bra luftflöde, som du kan kontrollera i vissa modeller med hjälp av invändiga dragskor i mesh. Oavsett om du gillar stilrena vita eller svarta modeller eller om du vill ha en starkare färgklick i din sportiga outfit kan du hitta dina nya favoriter här, packa basketväskan och göra dig redo för match.

Linnen och jerseys som tar ditt spel till nya nivåer

Våra basketlinnen för herrar kan hjälpa dig att nå din fulla potential. Med rätt utrustning behöver du inte distraheras av kläder som klibbar fast vid kroppen av svett och hindrar dina rörelser. Här kan du hitta linnen och jerseys som använder materialet de är tillverkade av till din fördel. Att ha ett kontrollerat luftflöde och fuktabsorberande material hjälper dig så att du kan fokusera på det som är viktigt i nuet, att hålla koll på motspelarna och bollen. Det skadar ju inte heller att de är en riktigt snygg del av en sportig outfit.

Ta hand om dina plagg från adidas

Efter en tuff match eller träning är det viktigt att tvätta basketlinnet noga enligt tvättinstruktionerna för att hålla den fräsch och bevara kvaliteten. För att få ut mesta möjliga användning av plagget rekommenderas det att tvätta och torktumla på låg värme. De här plaggen är skapade för att användas som träningskläder för basket, eftersom de har speciella detaljer som gör dem bäst lämpade för den aktiviteten, men de kan användas vid vilken träning som helst. För bästa passform och komfort, välj en storlek som sitter tätt på kroppen men som ändå har tillräcklig rörlighet.