alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

basket linne herr

 
[18]

Linnen för herrar för basketboll

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för herrar får du utsökt stil utan att du behöver förlora dynamiken. I basketboll bygger allt på samarbete. adidas plagg är tillverkade av material som följer dina rörelser och är tillräckligt stretchiga för att ge dig maximal rörelsefrihet. De är där för dig när du är där för ditt lag. Våra linnen har på pricken rätt stil för dig och dina krav så att du får möjlighet att förverkliga din individuella potential. Alla linnen för herrar för basketboll från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – linnen för herrar för basketboll från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra linnen. Är hållbarhet viktigt för dig? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med linnen från märken som Performance. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. CLIMALITE, HEAT.RDY och AEROREADY absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar linnen i kollektionerna RDY och Clima. Det finns linnen i lila, svart, rött och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för herrar. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män fungerar i alla situationer. Framtiden börjar nu. Välj våra linnen för herrar för basketboll från adidas – nu är stunden inne.