alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals jackor för herrar

 
[129]
Storleksutbud
Pris
399 kr - 3 199 kr
3993199
1 / 3
Sida:av 3

Med Originals jackor för herrar håller du både värmen och stilen oavsett årstid

Ibland känns det som att man inte kan ha för många jackor. När det är vinter och minusgrader behöver man kanske en tjock dunjacka som håller en varm. När det börjar töa blir den plötsligt för varm och man behöver en tunnare vinterjacka. Helt plötsligt är det vår, och en tunn skaljacka räcker gott och väl, förutom när det regnar då man behöver ha en regnjacka. Och när man är ute och springer är en tunn löparjacka perfekt för att skydda mot vinden och samtidigt inte hindra ens rörelse. Oavsett vilken jacka du behöver just idag kan du hitta en modell som passar bland våra Originals herrjackor.

Originals herrjackor i miljövänliga material du kan lita på

Vi på adidas är noga med att använda de bästa materialen så dina kläder ger dig allt du behöver. Oavsett om det handlar om tjocka eller tunna Originals jackor för herrar så har vi sett till att de andas så du inte blir svettig. Detta är minst lika viktigt när det gäller vinterjackor, eftersom du kan bli kall om du är svettig. Vi använder oss bland annat av återvunnen polyester i våra jackor. Detta material är gjort av plast som har räddats från stränder och områden runt havet innan den hinner hamna i vattnet och förorena haven. Samtidigt som det är ett miljövänligt material så är det också riktigt funktionellt i jackor och träningskläder. Det är hållbart och framför allt väldigt bekvämt.

Ta hand om din nya jacka

Följ alltid tvättanvisningarna på etiketten. Generellt bör jackorna tvättas i cirka 30 grader. I många fall bör de självtorka, men när det gäller dunjackor behöver dessa torktumlas tillsammans med tre rena tennisbollar som bankar ut dunet så det inte klumpar sig. Undvik sköljmedel, särskilt när du tvättar dunjackor eftersom sköljmedel kan få dunet att lukta illa.