alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts för herr

 
[19]
När temperaturen stiger och spelet blir intensivare behövs shorts som håller dig sval så du kan fokusera på bollen. Våra tennisshorts för herr är praktiska och stilrena för att stötta ditt spel.

Maxa spelet med tennisshorts för herr i luftiga material

Om du känner dig varm och svettig blir det svårare att prestera på topp. Därför är våra tennisshorts för herr designade för att hålla dig sval och torr med innovativa AEROREADY och meshpartier som låter luften cirkulera. Med en ledig passform kan du röra dig fritt och jaga bollen utan att dina kläder hindrar rörelsen. Kombinera gärna med en matchande tenniströja för en enhetlig look som boostar självkänslan på planen.

Träningsshorts på och utanför planen

När solen lyser och värmen gör entré är ett par träningsshorts det enda rätta. Våra tennisshorts för herr är snygga nog att ha på dig till vardags eller till stranden, men funktionella nog att spela match i. Du får helt enkelt det bästa av två världar. Dessutom är många av shortsen tillverkade av Primegreen, som är återvunna material som både är bra för miljön och ultimata för träningskläder.

Så sköter du om dina shorts för tennis så de håller

Det är enkelt att tvätta och vårda våra shorts för tennis. Var noga med att läsa på instruktionerna för just dina shorts innan du tvättar dem första gången. Oftast räcker det att tvätta på ett skonsamt program på 30 grader och att låta shortsen lufttorka. Ibland går det bra att torktumla, men tänk då på att inte använda för hög värme. Shortsen går inte alltid att stryka, men oftast blir de inte särskilt skrynkliga ändå. Det räcker att använda ett vanligt tvättmedel, sköljmedel sliter onödigt på materialet. Tänk på att alltid ta upp shortsen ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de inte ligger fuktiga för länge.