alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Yogakläder för herrar

 
[63]

ANDAS IN & ANDAS UT

Vår yoga-kollektion är designad för att ge dig det bästa stödet tillsammans med rörelsefrihet utan störningsmoment. Smarta snitt och mjuka material följer din kropp för att ta fram yogin i dig.
Herr Studio Vit Yoga Muscle TeeHerr Studio Vit Yoga Muscle Tee

Yoga Muscle Tee

Herr Studio

Herr Sportswear Svart Tokyo Pack Long Sleeve TeeHerr Sportswear Svart Tokyo Pack Long Sleeve Tee

Tokyo Pack Long Sleeve Tee

Herr Sportswear

1 / 2
Sida:av 2

Härliga yogakläder för herrar som får dig att återfinna ditt lugn

I dagens stressade värld är yoga och stretchning oerhört populära. Vi vet att våra kunder gillar att variera sin träning och därför erbjuder vi ett brett sortiment av yogakläder för herrar. Dessa plagg är extra stretchiga så du kan göra alla poser utan att vara orolig för att de ska spricka. De följer bekvämt med i varje rörelse så du kan tänja på gränserna varje träningspass. Vi har både överdelar och nederdelar som exempelvis tights som passar bra till yoga och pilates. Vi erbjuder även accessoarer och tillbehör till yoga.

Yogabyxor för herrar i fuktavledande och miljövänligt tyg

När du tränar vill du både ha kläder som hjälper dig att ge allt och leva i nuet, men samtidigt också är bra för miljön. Våra yogabyxor för herrar och andra yogaplagg är helt eller delvis gjorda av återvunnen polyester. Detta material är tillverkat av plast som vi har räddat från att hamna i havet. Samtidigt som det är bra för miljön är det även mjukt och stretchigt. Det andas så du inte blir obehagligt svettig, och när du väl svettas transporterar det effektivt bort fukten.

Sköt om dina yogakläder på rätt sätt

Om du tar hand om dina yogakläder så håller de sig fräscha och fina länge och de håller också formen bättre. Ha för vana att alltid ta upp dem ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de får torka. Tvätta plaggen enligt anvisningarna på tvättetiketten, oftast är 30 grader lagom. Undvik sköljmedel, och ett milt tvättmedel är tillräckligt för att de ska bli rena och lukta gott igen. Undvik även torktumlare då detta sliter på plaggen i onödan. Stryk plaggen med avigsidan ut på låg temperatur eller undvik strykning helt för stretchiga träningskläder, så kommer de hålla i många år.