alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tenniskepsar

 
[8]

Här hittar du vårt sortiment av tenniskepsar och kepsar för andra sporter och träningsformer. Med smarta detaljer som justerbara spännen och reflexer är du redo för allt – på och utanför tennisbanan.

Anpassa dig efter vädret med tenniskepsar i smart design

En keps är så mycket mer än en snygg accessoar, särskilt när du spelar tennis. Våra tenniskepsar är designade för att blockera solljuset när du spelar, samtidigt som de håller huvudet svalt. Kepsarna finns i olika modeller som exempelvis basebollmodell, och de är så snygga att du kan ha på dig dem överallt och inte bara när du spelar tennis eller tränar. En del av kepsarna har ett praktiskt spänne baktill som låter dig justera passformen. De kepsarna passar extra bra om du har långt hår, eftersom det finns ett praktiskt hål du kan trä hästsvansen igenom.

Komplettera din look med kepsar för tennis och träning

När du bestämmer vad du ska ha på dig när du spelar tennis så är det lätt hänt att fastna i skor, shorts och topp och tänka att outfiten är komplett. Men precis som med det mesta andra här i livet så är det de små sakerna det hänger på. Våra kepsar för tennis är det där extra elementet du kanske inte tänkt på, men som gör stor skillnad. De gör det lättare att följa bollen med blicken, och om du matchar tenniskepsar med dina outfits blir de pricken över i:et som knyter ihop det hela.

Ta hand om din keps på rätt sätt

Det är alltid bäst att ta reda på tvättinstruktionerna till din keps, eftersom det kan variera lite beroende på modell. Men för det mesta går det bra att tvätta kepsarna i tvättmaskin. Använd då endast tvättmedel, och kör kepsen för sig självt på 30 grader. Låt sedan kepsen lufttorka och stryk inte den.