alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

golfkjol

 
[15]
Sport Skort
Colorblock Dress
Frill Skort (Plus Size)
Sport HEAT.RDY Sleeveless Dress
Frill Skort (Plus Size)
Sport HEAT.RDY Sleeveless Dress
Sport Skort
Ultimate365 Printed Skort
Frill Skort
Golf Dress

Golfkjolar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Om golf är din sport får du ägnat mycket tid åt träning och åt att utveckla dina färdigheter. Det har vi också gjort – för att skapa utrustning som aldrig kommer att göra dig besviken. Våra sportkläder ger maximal rörelsefrihet och de bästa förutsättningarna för en plats på prispallen. Du är fri och oberoende och med golfkjolar från adidas lever du livet på ditt eget, unika sätt. Med dessa golfkjolar kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – golfkjolar från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att ge allt när du golf: .

Vi erbjuder golfkjolar som består av polyester och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både tar hand om miljön och om dig själv när du ägnar dig åt sport.

Med våra märken står du i centrum

Med golfkjolarskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Våra kollektioner med golfkjolar inkluderar Ultimate och Ultimate365. Våra golfkjolar är tillgängliga i rosa.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för damer. Framtiden börjar idag. Skaffa våra golfkjolar från adidas – nu är stunden inne.