alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

basket linne

 
[25]

Linnen för basketboll

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. I basketboll kan ett par sekunder vara det som skiljer en vinst från en förlust. adidas har teknologin som krävs. Visa vad du går för på planen när det verkligen gäller. Linnen från adidas passar perfekt och blir ett praktiskt lagerplagg. Med dessa linnen för basketboll kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – linnen för basketboll från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra linnen. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger plasten en ny roll och använder den som ett återvunnet material när vi producera våra produkter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med linnen från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. CLIMACHILL, CLIMALITE och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar linnen i kollektionerna Parley, Essentials och Clima. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Vi har linnen i rött, grönt, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Linnen för basketboll från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att uppnå dina mål varje dag.