alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

tennislinne

 
[29]

Tennislinnen

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Om tennis är din sport har du ägnat mycket tid åt träning och åt att utveckla dina färdigheter. Det har vi också gjort – för att skapa utrustning som inte kommer att göra dig besviken. Våra sportkläder ger maximal rörelsefrihet och de bästa förutsättningarna för en plats på prispallen. Våra tennislinnen har rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att nå din individuella potential. Våra tennislinnen kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – tennislinnen från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att presterar på topp när du tränar tennis: .

Våra tennislinnen är tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med tennislinnen från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMACOOL och CLIMALITE. Våra kollektioner med tennislinnen inkluderar Clima, RDY och Mygame. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden är grunden i hela vår kollektion. Våra tennislinnen finns i svart, grått, blått och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för barn och damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles egna stil med tennislinnen från adidas.