alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

yoga linnen

 
[22]
Dam Sportswear Svart Essentials Yoga Rib Tank Top (Plus Size)Dam Sportswear Svart Essentials Yoga Rib Tank Top (Plus Size)

Essentials Yoga Rib Tank Top (Plus Size)

Dam Sportswear

I: plus size

Girls Dans Svart adidas AEROKNIT Training Seamless Cropped Tank TopGirls Dans Svart adidas AEROKNIT Training Seamless Cropped Tank Top

adidas AEROKNIT Training Seamless Cropped Tank Top

Girls Dans

Linnen för yoga

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Våra linnen har precis rätt stil för dig och dina krav så att du kan nå din individuella potential. Alla linnen för yoga från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – linnen för yoga från adidas

Våra linnen har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortfarande känns bra på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som adidas by Stella McCartney, Athletics eller Performance – med adidas-linnen gör du inte enbart intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som sätter reglerna åt sig själva. CLIMACOOL, AEROREADY och HEAT.RDY absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. Essentials, Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med linnen. Att skydda miljön är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om miljön med superfunktionell design. Våra linnen är tillgängliga i rosa, lila, rött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med linnen för yoga från adidas.