Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Originals

 
[3511]

adidas Originals

Kollektionen adidas Originals har hämtat inspiration från de allra mest ikoniska adidasprodukterna. Här hittar du kläder med de karakteristiska 3-Stripes längs med sidorna och skor som du känner igen från klassiskt streetmode och sportstjärnor samt accessoarer med adidas Trefoil-logga eller adidas Badge of Sport. Med adidas Originals kan du andas en tidlös stil som håller säsong efter säsong. Skorna och plaggen från kollektionen har både design och funktion i fokus och du kan använda dem för träning och till vardags. Många av adidas Originals-produkter kommer även i juniorstorlekar.

Klassiska 3-Stripes som håller säsong efter säsong

Vad är mer igenkänningsbart än det ikoniska träningsstället med 3-Stripes längs med ärmar och byxornas sida? adidas SST Track Jacket har länge varit en klassiker och är lika retro som den är modern. Matcha med adidas SST Track Pants för en sportig look från topp till tå. Träningsställen kommer även i storlekar och modeller för barn. För de allra minsta finns smarta lösningar som elastiska midjeband eller tröjor med knäppning på axeln för att de enkelt ska kunna dras på och av. I Originals-kollektionen hittar du även populära t-shirts och hoodies med förstorad Trefoil-logga på bröstet.

Skor i originaldesign

adidas Originals-skor är några av de mest ikoniska silhuetterna inom sportmode. adidas Originals Superstar var en av världens första basketskor gjorda i läder. Skon kommer med den klassiska snäcktån i gummi och tandade 3-Stripes längs med sidorna och passar både på basketplanen och ute på gatan. Skorna kommer i vitt med kontrasterande färger på hälkappa och 3-Stripes för en rolig färgklick. Bland kollektionens skor hittar du även tennislegenden Stan Smiths sko med minimalistisk design. Med perforerade 3-Stripes längs med sidorna får du en mer diskret sko som blivit en hyllad ikon inom sneakermodet. För 90-talsvibbar är streetskon Gazelle en favorit med sin mjuka mockafinish i olika färger.