alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

golf visir

 
[4]

Visir för golf

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan hålla blicken på prestationerna. adidas typiska design går som en röd tråd genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla dag ut och dag in. Allt är möjligt. Visir från adidas matchar din stil och har en konstruktion som är lika funktionell som den är pålitlig. Våra visir för golf kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – visir för golf från adidas

Vi säljer visir tillverkade av polyester.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med visirskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Vår kollektion med visir inkluderar Tour 360. Våra visir finns i vitt.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Visa din alldeles egna stil med visir för golf från adidas.