alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tennisshorts för dam med fickor

 
[32]
Alla som spelar tennis vet att ett par bekväma shorts gör det lättare att spela utan distraktioner. Med våra tennisshorts för dam med fickor får du dessutom smidig förvaring för extra tennisbollar.

Upptäck sköna tennisshorts för dam med fickor i funktionell design

När du vill ta spelet till nästa nivå är ett par tennisshorts för dam med fickor rätt väg att gå. Våra shorts har en luftig design som håller dig sval, tack vare innovativ AEROREADY som leder bort fukt. Dessutom har många modeller meshpartier, där små perforeringar låter luften flöda fritt. När du springer på tennisbanan får du på så sätt en naturlig nedkylning, och ju mer du springer desto mer luft kyler ner dig. Shortsen är designade med tennisens rörelsemönster i åtanke, och är perfekta för rörelse i alla riktningar.

Besegra motståndet i tennisshorts du älskar

I vårt sortiment av tennisshorts kan du hitta favoritshortsen som hjälper dig att vinna seger efter seger. Vi har både tights som slutar strax över knät och luftiga, korta modeller som motsvarar den klassiska tenniskjolen. Med våra tennisshorts för dam med fickor kan du antingen ta med ett par extra tennisbollar eller förvara mobilen eller andra viktiga småsaker. Shortsen funkar lika bra för löpträningen och gymmet som på tennisbanan. Deras mångsidighet gör dem till ett självklart alternativ i din träningsgarderob. Komplettera gärna med ett par långbyxor för tennis som du kan ha över shortsen när du inte spelar.

Tvätta dina shorts så de håller länge

Genom att sköta om dina träningskläder enligt tvättanvisningarna som medföljer kan du förlänga deras livslängd. Våra shorts mår oftast bäst av att tvättas på 30 eller 40 grader utan sköljmedel. Många av dem bör varken torktumlas eller strykas, utan det är bäst att låta dem lufttorka. Tänk också på att inte låta dem ligga fuktiga i träningsväskan under en längre tid.