alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Tennisskor rea

 
[37]

Hitta dina nya träningsskor på vår tennisskor-rea

Tennis är en fantastisk sport som kan utövas av människor i alla åldrar. Det är en sport där utövaren rör sig mycket och på många olika sätt och därför blir det av allra största vikt att man har ett par bra skor när man befinner sig på tennisplanen. På vår tennisskor-outlet hittar du tennisskor för damer, herrar och barn och skorna finns i en rad olika modeller som alla är framtagna just för tennis. Ett par tennisskor har en gedigen yttersula i gummi som ger spelaren ett bra grepp när du rör dig på planen. Mellansulor och inläggssulor med olika teknologier ger en god stötdämpning och komfort under långa matcher. Det är också av högsta vikt att skon har en god passform och sluter tätt runt foten så skorna ger ett gediget och stabilt stöd till vrister och fötter under tvära spelvändningar, servar och språng. Det spelar ingen roll om du precis har börjat spela tennis eller om du är en erfaren spelare, på vår tennisskor-rea finns det ett par skor för alla.

Skor för alla tillfällen på vår tennisskor-outlet

Ett par tennisskor är såklart främst avsedda att vara på en tennisplan, men de kan utan problem även användas till vardags. Precis som alla adidas skor så är de framtagna i samarbete med duktiga designers som säkerställer att skorna har både fantastisk funktion och ett snyggt och estetiskt tilltalande utseende. På vår tennisskor-rea hittar du skor som kan förgylla vilken garderob som helst. Använd dom till ett par jeans för en casual look och hög komfort för fötterna under promenader eller turer på stan. Eller varför inte ha dem till shorts, klänning eller kostym för att skapa en lite mer avspänd, men fortfarande välklädd look. Allt är möjligt i ett par tennisskor från adidas.