alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

vita golfskor

 
[36]

Vita golfskor

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor. adidas skor gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant när det gäller komfort. Rätt skor är avgörande för hur man presterar inom golf. Våra välbalanserade skor har strategiskt placerat stöd. Dina golfskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna det stöd de förtjänar. Alla vita golfskor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skriv dina egna regler – vita golfskor från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge max när du tränar golf och vill lyfta prestationerna: golfskor från adidas.

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra golfskor.

Med våra märken står du i centrum

Med golfskorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler.

Med teknologier som GEOFIT, FITFOAM och TWISTGRIP är du rustad för varje situation. BOOST är den mest reaktiva absorptionen vi någonsin haft och det innebär maxad kraft i vartenda steg. BOOST ger mer responsiv stötdämpning än något vi tidigare har kunnat erbjuda för att ge maxad kraft steg efter steg. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg så att du håller dig fulltankad med energi. Mycket innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt i alla kategorier! Du hittar golfskor i kollektionerna Superstar, Response och Tour 360.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Skor från adidas är extremt mångsidiga, oavsett om det gäller mjuka gräsplaner och gräsplaner. Vita golfskor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att flytta gränserna varje dag.