alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vit tenniskjol

 
[8]
Klassiska tenniskläder går aldrig ur tiden, och en vit tenniskjol är ett sådant måsteplagg. Med denna som bas är du alltid rätt klädd - både när det gäller mode och funktion.

Vit tenniskjol - en aktuell klassiker

Tennis är en klassisk sport med långa och ärorika anor. Det är något av en gentlemannasport och därmed omgärdas sporten också av en hel del oskrivna regler och outtalad kutym. Detta rör till exempel klädseln, och det finns en viss stil som man bör följa när man spelar. Bland annat kan man till exempel bära en speciell kjol anpassad för tennisspel. En vit tenniskjol är nog det mest klassiska klädesplagg som kan förknippas med sporten, och hos adidas hittar du ett stort utbud av tenniskjolar i olika modeller och utföranden. Alla kjolar är tillverkade av högkvalitativa material och med hjälp av de senaste teknikerna i branschen. Allt för att din vita tenniskjol skall hålla under en lång tid.

Lys på banan i din tenniskjol i vitt

Att klä sig i en vit tenniskjol på tennisbanan är ett säkert sätt att se till att man alltid är korrekt klädd. adidas tenniskjol i vitt ger dock mer än så, de är nämligen framtagna för att tillhandahålla ultimat funktion. Plagget är designat för att följa kroppens rörelser, och inte hindra, besvära eller skava. Dessutom är de tillverkade i ett material som transporterar fukt bort från kroppen.

Ta tenniskjolen ut från banan

adidas vita tenniskjolar är ett toppenplagg som med sin enkelhet och neutrala färg inte bara kan användas när man spelar tennis. Naturligtvis kan kjolarna bäras under andra aktiviteter, det funkar lika bra att bära sin tenniskjol utanför tennisplanen. Den enkla kjolen kan utan problem kombineras med kläder från din vanliga vardagsgarderob. Det är ett bra sätt att skapa en look med ett sportig och fräscht uttryck.