adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas by Stella McCartney · Tennis

 
[1]

adidas Stella McCartney tennis

Prestera ditt allra bästa på tennisbanan med adidas by Stella McCartneys tenniskollektion. Stella McCartney och adidas har samarbetet sedan 2005 för att skapa innovativa och moderna plagg och skor som både är funktionella och moderiktiga. Med skor och kläder från adidas by Stella McCartney tennis kan du optimera ditt spel med högteknologiska material som låter dig prestera på din allra högsta nivå.

Miljövänliga plagg och skor

Stella McCartney är känd inom modevärlden för sitt miljövänliga fokus. Med adidas Stella McCartney tennisskor och tenniskläder får du produkter som skapats med hållbarhet i åtanke. Bland annat används materialet Parley Ocean Plastic™ som är skapat av återvunna plastmaterial som samlats upp vid stränder och kustområden för att rädda våra hav. Genom att använda återvunnen polyester sparar du på naturens resurser och minskar utsläppen.

adidas Stella McCartney tennisskor

För stabila rörelser på tennisplanen har vi skapat adidas by Stella McCartney Court Boost Shoes. Tennisskorna har en innovativ design och ger dig en sofistikerad stil på banan. Tack vare den energiåtergivande stötdämpningen i Boost kan du ägna dig åt ett intensivt spel. Den slitstarka sulan i adidas Adiwear ger grepp på underlaget och framfotens material i Adiprene+ skyddar mot slitage under servar och sidorörelser. Tennisskorna kommer i Stella McCartneys välkända leopardmönster, men även i starka neonfärger eller mer diskreta basfärger.

Tenniskläder för både rörelse och stil

Med adidas by Stella McCartneys tenniskläder kan du röra dig fritt på banan utan att distraheras eller hindras av ditt plagg. Kollektionen består bland annat av sömlösa konstruktioner och nära passform. Du hittar både klänningar, kjolar, shorts och toppar som är designade för att ventilera under spelet och leda bort svett från huden. Med smickrande linjer och designsäkra detaljer kan du vara säker på att hålla en sofistikerad stil även under de mest intensiva matcherna.