alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barnbadshorts

 
[10]

Barnbadshorts som passar för simträning och lek

De flesta barn älskar att plaska i vatten. I Sverige finns en bestämmelse att efter femte skolåret ska barnet kunna simma 200 meter och därför är det bra att låta ditt barn vänja sig vid vatten så tidigt som möjligt så din minsting kan lära sig att njuta av vattnet och simma från en tidig ålder. Våra barnbadshorts hjälper minstingen att självsäkert röra sig i vattnet tack vare den elastiska midjan med invändig dragsko som hjälper våra badshorts för barn sitta på plats genom de roliga vattenaktiviteterna. Välj mellan ett roligt grafiskt motiv eller mer enkla enfärgade badshorts för baby och gå till simträningen och njut av eran tid tillsammans.

Badshorts för barn som tar hänsyn till miljön

Om det finns något vi kan lära oss från våra barn så är det kärleken de känner och delar med naturen, därför kommer de flesta av våra barnbadshorts i återvunnet material för att skydda våra världshav så framtida generationer kan njuta av havsutflykter. För att ditt barn ska kunna använda badbyxorna under en längre tid kommer de i bland annat slitstarkt och klorresistent Infinitex Fitness Eco-material som dessutom är PFC-fritt och vattenavvisande för att underlätta rörelserna i vattnet. Vissa av våra babybadshorts kommer med en smart liten bakficka med kardborrebandsknäppning så din minsting kan samla på sig dyrbara snäckor eller stenar som hittas längs strandkanten och som fungerar utmärkt som en skatt. Barnbadshortsen kommer med en innerbyxa tillverkat i mesh som ger barnen en självsäker känsla när de gör en kanonkula från trampolinen. Självklart har vi sett till att adidasarvet stolt visas upp genom de ikoniska 3-Stripes eller den klassiska Trefoil-loggan. Gör dig redo för en rolig dag fylld av äventyr vid bassängen, sjön eller varför inte på stranden? Oavsett vad så är det dags för dig och minstingen att skapa nya roliga minnen tillsammans med mycket plask.