alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bollar för barn

 
[89]
1 / 2
Sida:av 2

Bollar för barn

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Våra bollar för barn kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – bollar för barn från adidas

Våra bollar innehåller även naturgummi och polyester.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance – med adidas-bollar får du inte bara uppmärksamhet på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Du hittar bollar i kollektionerna Tango, Classics och Teamwear. Vi erbjuder bollar i guldfärg, vitt, orange och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn kan du både ha roligt och prestera på topp. Barn gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för barn har designats för att komfort och självförtroende. Bollar för barn från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.