alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

handskar barn

 
[1]
Barn Fotboll Vit Predator Training Goalkeeper GlovesBarn Fotboll Vit Predator Training Goalkeeper Gloves

Predator Training Goalkeeper Gloves

Barn Fotboll

Handskar för barn

Accessoarer kan vara avgörande. Våra ikoniska kollektioner har designats för att hjälpa dig i mål. Som barn är det viktigt att idrott är roligt – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och unga längs vägen mot nya personbästa. Med dessa handskar för barn kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – handskar för barn från adidas

Polyester är ett material vi använder för att tillverka våra handskar.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med handskar från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Våra kollektioner med handskar inkluderar Clima och RDY. Våra handskar finns i blått, grönt, svart och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn. Det är aldrig för tidigt att börja. De unika adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger barn en skjuts på vägen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra handskar för barn från adidas – nu är stunden inne.