alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Höga skor för barn

 
[37]

Höga skor för barn tillåter roliga aktiviteter

Om det är något som barn har som vi vuxna många gånger saknar tills vi fått i oss en kopp kaffe eller tagit en tupplur - energi. Barnen har mängder av energi och vad passar inte bättre för någon med oändlig energi än att gå på olika äventyr som involverar fysik? Våra höga skor för barn är speciellt anpassade för de olika aktiviteterna som väntar för minstingen som fortfarande lär sig att gå såväl som det äldre barnet. Låt din unga vandrare eller din framtida basketstjärna flyga fram i ett par höga skor för barn.

Höga skor för ungdomar gör fritiden ännu bekvämare

I Sverige kan det ibland vara mörkt nästintill dygnet runt, och därför är det bra om ditt barn får glänsa ännu mer än vanligt med hjälp av reflexdetaljer på ett par höga skor. För den unga vandraren kommer våra höga skor för barn i tålig ovandel så som ripstop, och yttersulan i gummit Continental™ eller Traxion ger ett överlägset grepp när vädret är blött. Dessutom behöver du inte oroa dig över att ditt barn kanske snubblar över oknutna skosnören tack vare snabbsnörningskonstruktionen som underlättar på- och avtagandet av skorna. Dessutom kommer de små fötterna att andas tack vare det ventilerande meshfodret. För den framtida basketstjärnan kommer våra höga skor för barn med ovandelar i syntetnubuck, läder, mocka eller textil. För att underlätta landningen efter hoppskottet kommer mellansulan i bland annat stötdämpande Cloudfoam eller en flexibel Bounce som dessutom verkar energiåtergivande. Snörningen på skorna varierar beroende på vad som behövs, allt från vanliga snören, breda kardborreband, en blandning av båda eller varför inte ett snörsystem med sadelgjordsväv? Oavsett vad anledningen är till att ditt barn vill ha ett par höga skor så vet vi att de kommer hålla din minstings fötter torra och bekväma genom dagens aktiviteter.