alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Barnvinterjackor

 
[41]

Barnvinterjackor som håller barnen varma

När vintern kommer och vinterkläderna åker fram från garderoben är det många föräldrar som står och förundras över hur mycket deras barn har vuxit sedan förra året. Sanningen är den att i princip varje år behövs det nya barnvinterjackor till de flesta barnfamiljer, eftersom de gamla helt enkelt inte passar längre. Kanske är du på jakt efter jackor till barnen just nu? I så fall kan det vara en bra idé att låta barnen vara med och välja själva. På så sätt får de en färg och modell som de gillar. Är du inte säker på att dina barn kommer fastna för rätt jackor? I så fall kan du välja ut tre stycken du tycker hade varit perfekta och låta barnen välja mellan dem. På så sätt känner de att de får vara med och bestämma, men det blir ändå i slutändan jackor som du vet kommer vara bra.

Så väljer du vinterjackor för barn

När du väljer vinterjackor för barn är det alltid en bra idé att fundera över vilken typ av jacka som passar bäst. Om det vankas en massa pulka- och skridskoåkning är det så klart viktigt med en varm jacka som verkligen tål att användas i snön. Men eftersom barnet antagligen kommer ha på sig termobyxor också så kanske det inte är nödvändigt med en jacka som går ner över baken. Men om du däremot vet med dig att ditt barn mest kommer använda jackan till skolan och inte kommer ha termobyxor till så är det smart att välja en modell som går ner en bit så den värmer lite extra. Tänk även på om det behövs en luva eller hög krage. Och självklart är det alltid en fördel att välja vinterjackor för barn i deras favoritfärger så de älskar att bära dem!