alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Kepsar för barn

 
[11]

Kepsar för barn som skyddar mot solen 

När ett barn sätter en keps på huvudet gör hen antagligen det för att se cool ut. Men vi vuxna vet hur oerhört viktigt det är att skydda barnen mot solen. Våra kepsar för barn har ett inbyggt solskydd som skyddar barnen från att få solsting eller bränna hårbotten i solen. Det är väldigt viktigt att barnen har något på huvudet när de ska vara ute i solen, oavsett om de leker i trädgården, går hem från skolan eller är på stranden. Många utomhussporter utsätter barnen för sol under lång tid, ofta mitt på dagen, och då är en keps oumbärlig. Den böjda skärmen skyddar ansiktet mot solen, och om barnet har bränt sig i nacken kan kepsen även bäras bak- och fram för att skydda nacken i stället. Tänk på att kepsen är ett komplement till solkräm och inte ett substitut.  

Bekväm passform med adidas barnkepsar

Våra barnkepsar är utrustade med ett klassiskt knäppspänne, vilket gör att de går att ställa in så de passar ditt barns huvud perfekt. Detta gör också att det är möjligt för barnet att ha kepsen flera somrar, eftersom man kan göra den större allteftersom barnet växer. Kepsarna är välformade och sitter bra på huvudet samtidigt som de är svala och sköna att ha på sig, även när det är varmt ute. Kepsarna finns tillgängliga i flera olika färger och många föredrar att ha åtminstone ett par att växla med för att matcha kläderna man har på sig för dagen och för att ha en ren keps att använda när den andra ligger i tvättkorgen.  

Att ta hand om barnkepsar 

En barnkeps från adidas går bra att tvätta i maskin i 30 grader. Undvik sköljmedel och torktumlare. Den tål inte heller kemtvätt eller att strykas och kan tvättas tillsammans med liknande färger.