alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Kjolar och klänningar för barn

 
[11]

Kjolar och klänningar för barn som är aktiva hela dagen

Många vuxna drömmer tillbaka till tiden när de var små. Man hade hur mycket energi som helst och rörelse och träning var bara något roligt som kom helt naturligt. När vi designar våra kjolar och klänningar för barn försöker vi komma ihåg hur det var när man var liten. Något som är A och O är att plaggen ska vara bekväma, i mjuka material och att de inte ska sitta för tight. Våra barnklänningar blir snabbt storfavoriter, eftersom de är gjorda med barnen i åtanke.

Tenniskjolar för barn

För flickor som spelar tennis erbjuder vi fina tenniskjolar som sitter perfekt i midjan tack vare den breda linningen. Självklart har kjolarna inbyggda shorts för blygsamhetens skull, kjolen är mer som en hyllning till tennismodet än gjord för att täcka. Tenniskjolar från adidas är gjorda i ett material som leder bort svett så barnen inte blir för varma utan kan fokusera helt på sporten. Dessutom är tyget underbart mjukt och följsamt.

Hjälp ditt barn att leva ett hälsosamt liv

Som föräldrar är det vår uppgift att se till att våra barn växer upp till att bli vuxna som tar hand om sin kropp och hälsa. Ett sätt att göra det är att entusiasmera till rörelse, och vad är då bättre än att ge dem kläder som påminner dem om träning och rörelse? Kanske springer ungarna lite snabbare i barnklänningar från adidas? Bäst att testa! En annan sak som är en stor fördel är att vi på adidas jobbar mycket med hållbarhet. Bomullen i plaggen kommer från Better Cotton Initiative, som verkar för att bomullsodlingen ska bli mer hållbar. Vissa plagg är även gjorda av återvunnen polyester, allt för att våra barn ska ha en ren jord att bygga sin framtid på.